Frakt & Returer

Hur man startar återbetalning?

1, produkten sker inom 7 dagar efter mottagandet.

2, före erhållit bekräftelse e-post, ska kunden returnera produkten.

3, alla produkter i sitt ursprungliga skick, oförändrat och tillbaka oanvända.

Ta faktura / garantibevis ingår i paketet återvändandeprocessen. Om inget av ovanstående fall är inte återlämnande

Vi skickar din återbetalning som skall behandlas när vi får produkten. Denna produkt får inte användas i fallet i originalförpackning med ursprungliga taggar och räkning, eller en återbetalning är inte möjlig.

Efter återbetalningsprocessen har inletts, kommer beloppet att återbetalas direkt till ditt bankkonto eller med check, skall transaktionen (bidragsbeloppet göras med check, endast användning av kunderna betal / kreditkort och sätta samma mönster av fallen hade avtalet inte används,).

Om kunden betalar mängden torsk i fallet med Internet, och sedan det inre av lagret kvitto clickstovendors.com tillbaka produkten (S) 7-15 arbetsdagar (dvs kontanter ersätts förskott när produkten tas emot kontant när kunderna lön) mindre som mängden via check eller online överföring av Neft (National Electronic Funds Transfer) kommer att återbetalas. Kunden återbetala val: en, om kunden avbryts kontroller åter produkt, en återbetalning i 7-15 arbetsdagar, och beloppet kommer att returneras av nätet överföring av NEFT direkt till kundens konto. 2, om kunden är inte mängden annullerade checkar och sedan återbetala kommer att skickas med bud vid tidpunkten för ansökan / för att ge adressen till kunden. Det kan ta upp till 30 arbetsdagar.

Exchange

Vi måste tyvärr meddela utbyte av produkter, är det omöjligt clickstovendors.com. Däremot kan kunderna välja att lägga till en artikel som nämnts tillbaka.

Back
Glasögon online, Solglasögon på nätet
upphovsrätt ©2019 www.orkiden.se powered by Älska Glasögon och Solglasögon Kompletta märkesbågar online